flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Залізничному районному суді міста Львова проведено практичне заняття для школярів «Шкільної юстиції».

16 квітня 2018, 11:25

     Уже в котре учні виявляють інтерес до роботи суду, суддів та працівників апарату суду. Так, 13.04.2018р. за сприяння відділу інформаційно-аналітичної роботи та комунікації з громадськістю Головного територіального управління юстиції Львівській області та начальника управління Державної судової адміністрації України в Львівській області - Дейнеки В.С. відбулося практичне заняття «Шкільної юстиції», на якому учасників проекту ознайомили із діяльністю суду.

     Помічник голови суду Мороз В.В. провів з учнями бесіду щодо правил поводження в суді, коротко ознайомив з історією судочинства та основними принципами роботи судів загальної юрисдикції загалом.

     Учні ознайомилися з роботою загальної канцелярії, кримінальної, цивільної, архіву суду, дізналися, хто і як може замовити копію рішення, який порядок надання інформації, як відбувається зберігання справ, знищення справ, строк зберігання яких закінчився. 

     Також учні «Шкільної юстиції», були присутні на відкритому судовому засіданні по розгляду цивільної справи, під головуванням судді Бориславського Ю.Л. та кримінальної справи під головуванням судді Кирилюка А.І.