flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чернов Максим Миколайович повідомляється Залізничним районним судом м. Львова

04 квітня 2024, 16:33

Залізничний районний суд м. Львова повідомляє відповідача Чернова Максима Миколайовича (02.04.1983 року народження, адреса: російська федерація, карчаєво-черкеська республіка, м. меркеськ, ставропольський край, вул. гутякулова, 13/34), що у провадженні судді Галайко Н. М. перебуває цивільна справа за позовом Чури (Чернової) Мар’яни Романівни до Чернова Максима Миколайовича, третя особа: Залізнична районна адміністрація Львівської міської ради, як органу опіки та піклування про позбавлення батьківських прав.

З огляду на вказані у ст. 11, ч. 3 ст. 274 ЦПК України, приписи п. 1 ч. 4 ст. 274 ЦПК України, критерії, предмет спору, характер спірних правовідносин, суд вважає за необхідне здійснювати розгляд даної справи у порядку загального позовного провадження. Повідомляємо, що підготовче засідання відкладено на 11 год. 00 хв. 15 квітня 2024 року у приміщенні Залізничного районного суду м. Львова (м. Львів, вул. С. Бандери, буд. 3).

 У зв’язку із наведеним прошу Вас з’явитись в судове засідання на вищевказаний час або забезпечити явку представника. Крім того, повідомляємо, що згідно з статтею 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Окрім цього, наголошуємо, що Ви можете отримати інформацію щодо даної справи за допомогою мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України: http://zl.lv.court.gov.ua/sud1309/gromadyanam/csz/.

 Секретар судового засідання                                              Діана ШИМАНСЬКА