flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Залізничному районному суді м. Львова проведено "Урок справедливості"

01 березня 2023, 15:30

  1 березня 2023 року в межах Всеукраїнської акції «Урок справедливості», за сприяння ГО «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України», у Залізничному  районному суді м. Львова проведено «Урок справедливості» для учнів 6-В класу ліцею «Львівський».

  Під час заняття діти переглянули навчальний анімаційний фільм "Слон проти Жирафи", «Кінь проти Хом'яка» та "Їжак проти Рака".

  Після перегляду мультфільму учні мали можливість уявити себе в ролі судді, чесно і справедливо вирішити суперечку, що виникла між персонажами. В ході обговорення конфліктної ситуації між головними героями діти були дуже активними й наполегливими у доведенні власної думки.

  Також учні дізналися, як вирішуються судові спори між дорослими та зрозуміли важливу роль суду в суспільстві.

  На згадку про відвідини суду та участь класу у Всеукраїнській акції «Урок справедливості», голова суду Бориславський Юрій Любомирович вручив учасникам цього заходу диплом та наліпки Клубу «Справедливці».

  Переглянуті мультфільми були створені ГО «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України» у співпраці з анімаційною студією ToonDrive за технічного адміністрування РЦ «ГУРТ» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

  Вчитель Лата Марія Іванівна висловила щиру подяку за проведений «Урок справедливості» авторам вказаного проєкту, а голові Залізничного районного суду Бориславському Юрію Любомировичу та судді Гедз Богдані Михайлівні за проведення цікавого та пізнавального уроку та набуття досвіду.   

#арссу #клубсправедливці #справедливціЗ #UNRPP

@Асоціація розвитку суддівського самоврядування України

@Клуб "Справедливці"