flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Чернівцях пройшов дводенний навчально-методичний збір за участю працівників місцевих судів відповідальних за ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних

11 червня 2018, 11:05

     6-7 червня 2018 року в місті Чернівці відбувся навчально-методичний збір за участю працівників місцевих судів Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей, відповідальних за ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

    Проведення Збору організовано Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області спільно з Державною судовою адміністрацією України, Генеральним штабом Збройних Сил України та Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України.Всього у Зборі прийняло участь 103 представники місцевих судів західних областей України.

    Від Залізничного районного суду міста Львова приймала участь у зборі Збишко Мирослава Вікторівна – заступник керівника апарату суду.

    Метою проведення даного Збору є удосконалення наявних теоретичних вмінь та навичок, а також вироблення єдиного підходу у вирішенні питань  військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

    В ході проведення навчально-методичного Збору розкрито основи мобілізаційної підготовки та мобілізації в судах, окремо зупинилися на основних вимогах законодавчих та нормативно-правових актів з питань організації і ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних.

    За результатами проведення навчально-методичного збору всім учасникам видано сертифікати, що підтверджують вдосконалені теоретичні знання та практичні навички в галузі ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.