flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Залізничному районному суді міста Львова встановлено особливий режим роботи на час виборчого процесу

25 березня 2019, 09:00

Для забезпечення своєчасного розгляду адміністративних справ, які пов`язані з виборчим процесом у Залізничному районному суді міста Львова затверджено графік чергування суддів та працівників апарату суду  на час виборчого процесу чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, в тому числі у позаробочий час 28 березня 2019 року, у вихідний день 30 березня 2019 року та у день голосування.

Звертаємо Вашу увагу, що в разі не включення, неправильного включення або виключення із списку виборців кожен громадянин, відповідно до статті 274 Кодексу адміністративного судочинства України, має право звернутися з адміністративним позовом до суду.

Адміністративні справи щодо уточнення списку виборців розглядає місцевий загальний суд як адміністративний суд за місцезнаходженням відповідної комісії. Позовна заява про уточнення списку виборців подається до Залізничного районного суду міста Львова без сплати судового збору. Позовну заяву може бути подано не пізніш як за два дні до дня голосування.

Суд вирішує адміністративні справи щодо уточнення списку виборців у дводенний строк після надходження позовної заяви, але не пізніше ніж за два дні до дня голосування, а якщо позовна заява надійшла за два дні до дня голосування, то невідкладно.

Рішення суду щодо внесення змін у списки виборців виконуються негайно. Оскарження рішення адміністративного суду щодо внесення змін у списки виборців не перешкоджає його виконанню.