flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

17 грудня 2019 року місцевим регіональним відділенням НШСУ проведено семінар “Вдосконалення бізнес-процесів та HR менеджменту в судах”.

18 грудня 2019, 12:00

Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України у співпраці з Проєктом “Право-Justice” 17 грудня 2019 року в  місті Львові проведено семінар для керівників апаратів, заступників керівників апаратів судів та відповідальних осіб за кадрову політику в судах міста Львова та Львівської області на тему:  “Вдосконалення бізнес-процесів та HR менеджменту в судах”. Із Залізничного районного суду м. Львова участь в заході взяла керівник апарату Полуліх Леся Михайлівна.

Міжнародна головна експертка з питань правосуддя  Проєкту “Право-Justice” Анна Адамська-Галант  зазначила, що їй приємно працювати з працівниками судової системи України, та підкреслила, що даний захід спрямовано на обговорення різних організаційних можливостей роботи, які вплинуть на якість роботи як працівників кожного суду, так і сприятимуть створенню загальної позитивної атмосфери для його відвідувачів.

 Провели семінар експерти Проєкту “Право-Justice” Ярослав Гвіздак та Оксана Лесик.

  Під час семінару було проведено аналіз та узагальнення кращих європейських практик в організації бізнес-процесів у судах й управлінні персоналом, а також огляд інтегрованої стійки реєстрації для вдосконалення бізнес-процесів у суді.

  За результатами семінару всім учасникам були вручені сертифікати.